” 14 farklı şekle sahip en modern tasarım dilinin kullanıldığı kalitenin ve esnettiğin ön plana çıkarıldığı eşsiz ürünlerimizi pazara sunuyoruz. “

TUMASRE A.Ş. kozmetik, eczacılık ve gıda ürünleri için ambalaj sektörünün ihtiyaçlarını planlayarak belirlediği stratejiler ve rakiplerinden fark yaratmasına sağlayan müşteri istek ve önerilerine göre eşsiz üretimler yapabilmesidir.

Bu sayede geniş ürün yelpazemizi ve çeşitliliğimizi her geçen yıl zenginleştirmeye devam ettiriyoruz.

Pazar trendlerine uygun özgün tasarımlar, kısa sürede üretim imkânı ve en modern görünüş için dekorasyon baskı teknikleriyle birleştirerek ürününüzü eşsiz kılabiliyoruz.

Üretimde son teknoloji makineler ve robotlar kullanarak daha etkili, güvenli ve ekonomik ürünler oluşturuyoruz. Bu amaçla yatırım kaynaklarımızın çoğunu AR-GE çalışmalarına yönlendirerek otomasyon alt yapımızı geliştiriyoruz. Dünyadaki gelişimleri yakından takip ederek etkin mühendis kadromuzla en yenilikçi malzemelerin entegrasyonu için çalışmalar yürütüyoruz.

Rakiplerimizden farklılaşarak özgün ve yenilikçi tasarımlarımız sayesinde ürünlerde kullanılan parçaları standartlaştırarak veya ortaklaştırarak birbiriyle uyumlu ve kombine edilmesine imkân veren bir anlayışla ürünler yaratıyoruz. Bu sayede çok kısa sürede müşterilerimizin istek ve önerileriyle oluşturulan özgün tasarım oluşturarak ve bunları üreterek sürdürülebilir kalite ve hızlı seri imalata geçmeye olanak sağlayarak benzersiz ve ekonomik bir iş ortağı oluyoruz.